Sådan startede det

Aldrik Sebens startede i 2014 virksomheden Duroflame. Lige fra starten profilerede denne bundsolide, muntre hollænder sig på markedet for pilleovne med stilfulde produkter, som i designet minder om ‘almindelige’ træovne. Den store forskel er selvfølgelig, at Duroflame pilleovne er meget mere miljøvenlige, sikrere og bæredygtige. Aldrik er stadigvæk ansvarlig for designprocessen og er med i processen med stor glæde og begejstring: Alle ovne er designet af ham. Med sin udprægede vision har Aldrik positioneret sin virksomhed som international aktør på markedet for pilleovne.

Det kan du som kunde forvente af os

Duroflame er den eneste pilleovnfabrik i hele Vesteuropa. Og det er vi stolte af. Vores håndværkere beskæftiger sig hver dag med at udvikle stilfulde og bæredygtige pilleovne. Derfor kan vi byde dig pilleovne, som vi kan stå ind for. De er udviklet i en moderne fabrik, hvor vi arbejder med stor glæde. For at muliggøre dette har vi opstillet fem kerneværdier, som vi gerne vil dele med dig og gerne vil måles på:

1. Hollandsk producerede produkter

Duroflame holder for så vidt muligt produktionsprocessen i Holland. På den måde bidrager vi til, at den hollandske produktionsindustri bliver ved med at eksistere. Og vi kan samtidig bedre sikre kvaliteten af vores produkter. Rent og skært hollandsk håndværk, men med et moderne twist.

2. Vi går ikke på kompromis

Hverken når det gælder design eller kvalitet. I vores moderne fabrik i Bedum i det nordlige Holland udvikler og afprøver vi tingene, til vi har fundet den helt rigtige følelse: den perfekte balance mellem design og teknik.

3. Vi fokuserer på design

Traditionelle pilleovne er ofte store og tunge. Hos Duroflame lover vi dig, at din Duroflame ovn kommer til at passe perfekt ind i dit interiør. Uanset om din indretning er landlig, industriel eller typisk skandinavisk: Vi har den perfekte pilleovn til enhver form for interiør.

4. Vores produktionsproces er bæredygtig.

Vores pilleovne er miljøvenlige og bæredygtige lige som vores produktionsproces. Vores team af fagfolk arbejder konstant på at gøre vores proces endnu mere miljøvenlig.

5. Vi er innovative

Vi har konstant fokus på at gøre vores proces mere effektiv, bæredygtig og miljøvenlig, så Duroflame kan blive ved med at være en innovativ aktør på pilleovn-markedet. Vores fokus på innovation ses også i vores moderne fabrik i Bedum, Holland. Duroflame ovne produceres på avancerede maskiner. Og hvis maskinen, som vi skal bruge til at udvikle vores pilleovne, ikke findes, så bygger vi den selv.

Tiltaler vores historie dig? Se om vi også har en ovn til dit hjem!

til oversigtsside Pilleovne