Rembrand-pelletstove-header

Pilleovn Duroflame Rembrand

Lille, lydløs og meget behagelig: med sin stilrene fremtoning kan Duroflame Rembrand nemt opvarme ethvert rum. Med en højde på lidt over 60 cm er denne charmerende og bæredygtige varmekilde en af de mindste pelletkaminer på markedet. Derfor er den velegnet i små rum, hvor ovnen ikke må fylde for meget, men hvor du gerne vil have gavn af pilleovnens behagelige atmosfære og varme.

Stilren og smagfuld

Duroflame er den første aktør på markedet, som kombinerer bæredygtig varmeteknik med design og håndværk. Dette gælder også for Rembrand: En pilleovn som skiller sig ud blandt tusindvis af ovne. Ovnen passer med sin lille størrelse i stort set hvert et rum. Og selvom man formoder noget andet på grund af det enkle design, kan denne ovn opvarme ethvert rum. Desuden opvarmer Duroflame Rembrand rummet med naturlig konvektion, hvilket gør, at ovnen er meget stille. Det er en god ting!

Moderne og innovativ

Med Duroflame Rembrand pilleovnen forenes design og innovation i en perfekt harmoni. Du kan indstille ovnen, som du vil, takket være den smarte timer-funktion og uge-indstilling. Displayet er diskret skjult i pillebeholderen. Desuden producerer ovnen en meget lille mængde aske, på grund af den høje forbrændingsgrad. Duroflame Rembrand er robust og med et slankt design. Ovnen opvarmer rummet ved hjælp af naturlig konvektion, og det er således ikke nødvendigt at bruge en konvektionsventilator. Med denne teknik er Rembrand en af de mest lydløse pilleovne af sin slags.

Specifikationer for Duroflame Rembrand

Maks. forbrug
5.8 kW
Min. forbrug
2.5 kW
Effektivitet
95.4%
Maks. forbrug
1.30 kg
Min. forbrug
0.53 kg
Min. strømforbrug
19 W
Maks. strømforbrug
Vægt
83 kg
Mål
550 (b) x 438 (d) x 596 mm (h)
Reservoir
11 kg
EAN
Rembrand-pelletstove-header