Pilleovn Duroflame Pelle

Elsker du et interiør med rene linjer uden alt for mange dikkedarer? Og leder du efter en (pille)ovn, som ikke skiller sig for meget ud og ikke fylder for meget? Så er vores Duroflame Pelle et smukt og bæredygtigt element i dit interiør. Med Duroflame Pelle får du en lille ovn til en tilsvarende lille pris. Designet kan sammenlignes med den moderne træovn. Den store forskel findes i den rene forbrænding, den sikrere anvendelse og den fuldautomatiske betjening. Need we say more?

Stilren og smagfuld

Pilleovnen er normalt en stor og tung ovn. Duroflame ændrer nu ved denne opfattelse. Vores designer søger konstant den perfekte balance mellem behagelig varme, bæredygtig forbrænding og tiltalende design. Vi går ikke på kompromis. Vores ovne passer perfekt til omgivelserne eller supplerer dit interiør på bedste vis. Gammeldags hygge med et moderne twist. Dette gælder også for Duroflame Pelle. Med sit smagfulde udseende passer denne ovn i stort set ethvert interiør.

Varm og moderne

Duroflame Pelle kan, lige som alle andre Duroflame pilleovne, stilles ind efter behov, takket være den smarte timer-funktion og uge-indstilling. Ovnen er robust og med et slankt design og en høj forbrænding. Displayet er diskret skjult inde i pillebeholderen, så intet forstyrrer den behagelige, nostalgiske atmosfære. Kan du mon fornemme varmen?

Specifikationer for Duroflame Pelle

Maks. forbrug
7.3 kW
Min. forbrug
3.4 kW
Effektivitet
85.7%
Maks. forbrug
1.70 kg
Min. forbrug
0.79 kg
Min. strømforbrug
25 W
Maks. strømforbrug
Vægt
55,5 kg
Mål
H736 B457 D482
Reservoir
10 kg
EAN