Pilleovn Duroflame Carré

Duroflame Carré-ovnen er den ideelle blanding af den traditionelle træovn og den slanke pilleovn. På grund af sit specielle udseende er Duroflame Carré egnet til anvendelse i enhver form for rum. Den er pragtfuld ved en kamin, men ser også godt ud i et moderne, nybygget hus med rene linjer. Den konstant roterende træpille-tilførsel og varmeveksler med naturlig konvektion tilfører dit hjem en dejlig varme, helt lydløst.

Traditionel og moderne

Kendetegnende for Duroflame ovne er vores design. Traditionelle pilleovne er ofte store og tunge. Ikke ligefrem noget, som du har lyst til at have stående i din stue. Hos Duroflame sikrer vi, at du opvarmer dit hjem på en bæredygtig måde, samtidig med at selve ovnen er en fryd for øjet. Duroflame Carré er vores nyeste design. Ovnen har lidt højere ben og leder derfor tankerne hen mod den traditionelle træovn, men med en moderne bæredygtighed.

Bæredygtig og innovativ

Duroflame går ikke på kompromis med hverken design eller kvalitet, og Duroflame Carré er et godt eksempel herpå. En pilleovn med et klassisk look, men en bæredygtig forbrænding og en ydeevne, som er stor nok til at kunne opvarme hele huset. Carré-modellen har et keramisk gløderør. Dette holder meget længere end et almindeligt gløderør. Desuden bliver denne pilleovn meget hurtigere varm. Og det er skønt på en kold vinterdag!

Specifikationer for Duroflame Carré

Maks. forbrug
5.8 kW
Min. forbrug
2.5 kW
Effektivitet
95.4%
Maks. forbrug
1.30 kg
Min. forbrug
0.53 kg
Min. strømforbrug
19 W
Maks. strømforbrug
Vægt
88 kg
Mål
H705 B588 D488
Reservoir
11 kg
EAN