Pilleovn Duroflame Batavia

Husker du den typiske, gammeldags pejs? En robust pejs, som plejede at sprede en behagelig varme i hele huset. Et sted, hvor hele familien kunne samles, eller hvor man kunne have en kort stund for sig selv efter en travl arbejdsdag. Duroflame Batavia giver den gammeldags hygge et moderne twist. Kendetegnende for denne pilleovn er det typiske “gammeldags” look. Hvis du sammenligner den med den traditionelle træovn, er den store forskel, at Duroflame Batavia er langt mere bæredygtig.

Hollandsk kvalitet fremstillet i Holland

Duroflame Batavia er en kvalitetsovn, som er fremstillet i Holland. Hos Duroflame adskiller vi os fra andre mærker på markedet, idet vi bruger megen tid på selve ovnens design. Alle ovne bliver udtænkt, udviklet og fremstillet ud fra ideen om, at ovnen skal passe ind i dit interiør. På vores moderne fabrik i Bedum i det nordlige Holland går vi ikke på kompromis med hverken design eller kvalitet: Vi bliver ved, indtil vi har fundet den perfekte kombination af design og teknik.

Behagelig varme inden for kort tid

Duroflame Batavia har en høj effektivitet, og ovnen spreder derfor inden for kort tid en behagelig varme i dit hjem. Læg dertil det klassiske, nostalgiske look og du ved at du med Duroflame Batavia får en dejlig og behagelig hjemlig følelse.

Andre kendetegn ved Duroflame Batavia:

  • Stor ydeevne og samtidig lydløs
  • Display skjult i pillebeholderen
  • Smart timer-funktion og uge-indstilling

Specifikationer for Duroflame Batavia

Maks. forbrug
7.9 kW
Min. forbrug
2.2 kW
Effektivitet
94.8%
Maks. forbrug
1,79 kg/h
Min. forbrug
0,47 kg/h
Min. strømforbrug
18 W
Maks. strømforbrug
Vægt
101.5 kg
Mål
H825 B576 D476
Reservoir
14 kg
EAN